top of page

Vezetők

 

 

DR. Diószegi Zsuzsanna

 

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem gyógyszerész, majd a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Menedzsment és Vállalkozásgazdaságtan Tanszékén közgazdasági másoddiplomámat. Egy ipari szervezet vezetőjeként elsősorban stratégiai területen dolgoztam, ahol többnyire nehéz vezetői helyzetekkel és kihívásokkal találkoztam. Nem csak az eredmények, de az is érdekel, hogy mitől működik a coaching. Ezért végeztem el a KPMG-BME Executive Coach és Mentor Akadémiáján az executive coach képzést.

 

 

A felsővezetői coachingra szakosodott EXECO Partner Kft. alapítója, társtulajdonosa, az Executive Coach Szakmai Közösség vezetője vagyok. 18 éves vezetői tapasztalat és módszertani ismeretek birtokában elsősorban egyéni coachinggal foglalkozom, de mellette stratégiai és szervezetfejlesztési tanácsadásban, valamint csoport-coachingban is kamatoztatom képességeimet.

 

Vezetői tapasztalatom miatt a hatékonyságra való törekvés a coaching során is előtérbe kerül, ezért is preferálom a megoldásközpontú coachingot, mely gyors, tartós és fenntartható eredményeket hoz. A problémamegoldó megközelítés helyett a kívánt jövőre és megoldásra koncentrálva kísérem ügyfeleimet.

 

Dr. Mátyók Györgyi

ügyvezető igazgató, executive coach,
közgazdász, stratégiai tanácsadó

 

A Budapesti Corvinus Egyetemen szereztem közgazdász diplomát majd doktori képesítést. Pénz,- és tőkepiaci területeken vezetőként elsősorban stratégiai, piacfejlesztési, folyamat,- és szervezetfejlesztési valamint marketing területeken szereztem tapasztalatot.

 

10 éve kísérek felső,- és közép vezetőket, vállalkozásokat coaching folyamatban, melyhez képesítésemet a KPMG Executive Coach és Mentor Akadémiáján szereztem. 

A coaching számomra híd a jelen és egy kiteljesedett jövő között. Varázslatos eszközrendszer, mely együttműködésünk és tetteink által sikert és lendületet hoz a szervezet, a vezető és az én számomra egyaránt.

„Semmilyen problémát nem oldhat meg az a tudat, amelyik azt létrehozta!”.

 

(Einstein)

”Ahhoz, hogy felfedezzünk egy új kontinenst, késznek kell lennünk arra,hogy elveszítsük a part biztonságát!”

 

 

bottom of page