top of page

Üzlet és szervezetfejlesztés
Consulting

 

Szervezetfejlesztés / Változásmenedzsment / Stratégiai és üzletviteli tanácsadás / modellezés - tervezés / kontroling / piackutatás / projektmenedzsment

Szervezetfejlesztés

 

A szervezetfejlesztés során tervszerűen, a szervezet egészére kiterjedően változtatunk egy hatékonyabb és életképes megoldás érdekében. Az elkötelezett vezetőkkel történő közös munka hatására nő az üzleti hatékonyság, pozitív irányba változik a szervezeti kultúra, valamint a munkatársak elköteleződése és elégedettsége.

 

 

 

 

 

Változásmenedzsment

 

A vállalatoknak állandóan alkalmazkodniuk kell a környezeti változásokhoz. A változásokra adott gyors reakció, a kollégák adaptációjának megkönnyítése mind azt célozza, hogy a szervezet, ezáltal a vállalkozás, versenyképes maradjon. Segítünk vállalatának a szervezeti átalakításban: a kultúra, a csapat, a belső folyamatok, de akár az üzleti folyamatok felülvizsgálatában is.

.

dr. Diószegi Zsuzsanna

dr. Diószegi Zsuzsanna

dr. Mátyók Györgyi

dr. Mátyók Györgyi

Benyó Sándor

Benyó Sándor

Stratégiai és üzletviteli tanácsadás

 

A vállalati átszervezés, a vagyonérték megállapítás, az értékbecslés, valamint a számviteli és üzletviteli tanácsadás területén - széleskörű referenciával rendelkező - szakértőink segíthetik vállalatukat.

Ön megfogalmazza, definiálja üzleti irányait, céljait, s mi elkészítjük teljes üzleti tervét, igény szerint több változós modellezéssel, komplett piackutatásra, marketing és sales stratégiára építve. Emellett fejlődése finanszírozási, tőkebevonási kérdéseiben is partnerei tudunk lenni, mind üzleti modellezés, mind profit és beruházás optimalizálás, mint hitel előkészítő dokumentációk készítésében. Teljeskörű cégalapítási ügyintézésben sok éves szakmai tapasztalattal, valamint ügyvédi kapcsolati bázissal is rendelkezünk.

Amennyiben kialakított, jól működő üzleti tevékenységét szeretné modernizálni, vagy épp kontroling vagy projekt menedzsment feladatait külső szakemberekre bízni, ránk nyugodtan számíthat!

 

Legújabb posztok
Keresés 
Még nincsenek címkék.
bottom of page