top of page

Execo Partner    Executive Coaching

Hiszünk abban, hogy amit teszünk, annak jövőformáló szerepe van.

Az EXECO Partner Kft. 2010.-ben alakult, tagjai és szakértői valamennyien több évtizedes vezetői tapasztalattal, legjobb szakmai tudásuk szerint kísérik klienseiket.

 

 

Az együttműködés alapja a kölcsönös bizalom, a nyílt kommunikáció és az őszinte helyzetfeltárás. Folyamatunk személyre szabott és célorientált. Hiszünk a személyiség, a szimpátia és a bizalom formáló erejében. Minden esetben partnerünk választja ki, hogy mely kollégánkkal szeretne együtt dolgozni. Természetesen segítünk a döntésben.

 

Saját vezetői tapasztalataink lehetővé teszik, hogy partnerünk dilemmáit és helyzetét megértve, Őt a számára legjobb megoldás megtalálásában támogassuk.

Célunk, egy olyan igényes, szakmai Fórum létrehívása volt, amely

 

az ICF (International Coach Federation) etikai és szakmai normái szerint dolgozó, megfelelően képzett, több éves vezetői tapasztalattal rendelkező, minőségbiztosítási rendszerünk feltételeit teljesítő, szakemberek által nyújt prémium szolgáltatásokat.

 

Hogyan dolgozunk?

A coaching folyamata

A közös munka ideje és gyakorisága minden esetben a vezető és a szervezet igényeihez illeszkedik.

 

A folyamat megkezdése előtt egy díjmentes konzultációt tartunk. Az első alkalommal a célok egyetértő kialakítása a legfontosabb. Ilyenkor leendő ügyfelünk, a szervezetet képviselő egyik vezető és a coach hármasban találkozik.

 

A mindenki számára vállalható célok kialakítása után már csak négyszemközti találkozások, un. coaching ülések következnek. Ezek közül az elsőn a találkozások gyakorisága, mikéntje, a folyamat megbeszélése történik, s ezt követik majd az elmélyült munkával eltöltött 1-2 órás találkozások Ezek helyszíne szintén partnerünk és a coach közös elképzelése alapján kerül kiválasztásra, jellemzően, nyugodt, külső környezetben, ahol zavartalanul dolgozhatunk. Budapesten és az ország más területein egyaránt dolgozunk.

 

A coaching folyamat hatékonysága és színvonala mérhető. A szolgáltatás lezárásakor minőségbiztosítási eljárásunk szerint győződünk meg a megfogalmazott célok teljesítéséről, az elvégzett feladatok szakmai szinvonaláról. Természetes, hogy az üléseken elhangzottakat bizalmasan kezeljük, arról még a megbízó szervezet számára sem adunk tájékoztatást.

 

A coaching ülések végén összefoglaló készül, a folyamat rövid szakmai tartalmú leírásáról, melyet ügyfelünk egyetértésével, és írásos véleményével együtt adunk át a szervezet számára.

"Az összevisszaságban találd meg az egyszerűséget, a hangzavarban a harmóniát. A nehézségek közt mindig ott van a lehetőség."

 

​(Einstein)

Kiadványok,
amire büszkék vagyunk:
bottom of page